Måske har du brug for en omkodning af lås? Eventuelt har du tabt dine nøgler og er i tvivl om vi kan omkode låsen uden den original nøgle

Omkodning af låse – Omkode lås uden original nøgle

Kan man omkode en lås uden den originale nøgle – Låsesmedens svar

Hvis du er interesseret i at omkode en lås, og så de typiske at man udgår fra den orginale nøgle, gennem at tage et kig på den originale nøgle eller sammenligne den med låsen, er det muligt at genindlæse stort set alt. Derfor tror du måske at hvis du mangler den originale nøgle at det er umuligt at omkode en lås. Det er heldigvis ikke altid så tilfældet er. Der er en måde, hvorpå du kan omkode en lås igen uden at have den originale nøgle. Her nogle af de vigtigste trin, du skal følge. Tag et kig på nogle vigtige punkter nedenfor.

Omkodning af en lås, når den originale nøgle er tabt

Ja, det er muligt for dig at omkode en lås uden at den originale nøgle er til stede. En af vores låsesmede kan skifte dine låse, selvom du har mistet eller forlagt den originale nøgle. Det er nemmere for låsesmeden at løse opgaven hvis din gør er åben, så det er helt klart en fordel. Fra dette udgangspunkt kan låsesmeden nemmere fjerne låsecylinderen. Låsesmeden vil flytte låsen til oplåst position. Det vil gøre det lettere for ham eller hende at arbejde på låsen, når han skal omkode låsen. Samtidig findes låse i mange låse som er lidt avancerede og ikke er standard låse. Derfor kan processen være anderledes for visse typer låse.

Der er nogle situationer, hvor du måske ønsker at få en lås omkodet, f.eks. hvis du har mistet dit originale sæt nøgler. Selvom det er en god idé at bruge et par minutter på at forsøge at finde de manglende nøgler, kan der være nogle situationer, hvor det simpelthen er bedre at få skiftet låsen, så du ikke skal bekymre dig om, at nogen finder de gamle nøgler og lavet et indbrud hjemme hos dig med de gamle nøgler. 

Mange af vores kunder har spørgsmål om at få en smart lås omkodet. Det er også muligt at skifte nøglen til en smart lås. Det er noget, som en erfaren låsesmed burde kunne hjælpe dig med og det kan vi selvføgelig. Hvis du har spørgsmål til denne proces, kan vi også hjælpe dig. Vores låsesmede vil sørge for, at din lås bliver omkodet sikkert og korrekt.

Hvordan omkoder jeg en lås?

Der er mange trin involveret i en omkodning af lås. Det første trin er at tage et kig på den nuværende lås og se, hvordan den er udformet. Hvis du ikke har den originale nøgle, kan en professionel stadig tage et kig på, hvordan den blev lagt og designet.

Hvis vi skal udføre en omkodning en lås for dig, skal vi selvfølgelig have adgang til den nye nøgle. Måske har du lige købt en bolig af ​​en anden. Måske forsøger du at skifte låsen af ​​sikkerhedsmæssige årsager. Du skal sikre dig, at den nye lås passer til den nøgle, du har. Derfor skal vi tage et kig på den nye nøgle.

Derefter tager vi et kig på det mærke og model din lås er i som du har. Heldigvis har vores låsesmede det nødvendige værktøj og den træning, der er nødvendig for at omkode i stort set enhver lås, hvilket betyder, at vi sørger for, at din nye lås matcher din nøgle, når vi er færdige. 

Måske har du brug for en omkodning af lås? Eventuelt har du tabt dine nøgler og er i tvivl om vi kan omkode låsen uden den original nøgle

Hvor meget koster en omkodning af lås?

Der er et par faktorer, der vil spille en rolle for, hvor meget det kommer til at koste at omkode en lås. Det afhænger af hvilken type lås, vores låsesmeds erfaring, og hvor lang tid processen tager. Hvis du får en lås om, er det vigtigt for dig at stole på en erfaren låsesmed. På den måde ved du, at denne proces vil blive udført korrekt uden at det vil gå ud over låsen.

Hos Døgnvagt.dk vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med at udføre en omkodning af lås, til din store fordel. Vi er gennemsigtige i vores prissætning. En lås hos Døgnvagt.dk låsesmede koster et sted mellem 896 – 3.800kr, alt efter hvilket model.

En omkodning af lås koster et sted mellem 295kr og 1.800kr, har du brug for en fast pris på omkodning af lås, ring låsesmeden nu. 

Vi anbefaler det ikke, men hvis du har mod på så kan du selv prøve at udføre en omkodning af lås. Se denne video f.eks. hvor en omkodning af lås kan foregå. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt låsesmed

Sådan Hjælper vi dig akut

Ring til os

Ring til os og vi sender dig en sms, som vi viderestiller til den låsesmed som bor i dit område.

Trin 01.
Låsesmed rykker ud

En af Beskyts dygtige lokale låsesmede nær dig kører ud til dig med det samme!

Trin 02.
Opgaven løses

Uanset om de er tale om en akut omkodning af lås eller en oplukning så løser låsesmeden opgaven akut,

Trin 03.
Afregning

Beskyt tager kontant eller bankoverførsel, du kan altid regne med at prisen er fair både overfor dig og låsesmeden

Trin 04.