Dørlukkere og dørpumpe til privat, erhverv og industri

Dørlukkere og dørpumpe til privat, erhverv og industri

Dørlukkere og dørpumpe – for øget sikkerhed og bekvemmelighed

Dørlukkere og dørpumper montering København. For at indbrud og brandsikring i en bygning kan fungere, kræves der en kontrolleret lukning af døre.

Automatiske dørlukkere kan styres mekanisk med fjeder, eller elektronisk med automatik (såkaldt svingdørsautomatik). Vi tilbyder begge typer automatiske dørlukkere. Dine døre har en smart og effektiv selvlukkende funktion, som forhindrer, at døre uforvarende står åbne og giver en høj grad af sikkerhed i forskellige dørmiljøer.

Teknologien i en mekanisk dørlukker er baseret på en fjeder, der er spændt. Efter at have passeret en dør, sørger dørlukkeren for, at døren lukker. Afhængig af miljø og anvendelse kan du justere hastigheden og styrken, hvormed døren skal lukkes. Vi tilbyder dørlukkere til yderdøre, samt til indvendige døre.

Tilbehør til mekaniske dørlukkere og dørpumpe

Automatiske dørlukkere, der styres af mekanik, kan suppleres med en række forskelligt brugbart tilbehør, der gør dem endnu mere fleksible, f.eks.

Installationsarm: Til hverdagsbrug kan det nogle gange være nødvendigt at placere en dør i åben position. Dørlukkere kan så suppleres med en monteringsarm.
Magnetisk montering: For sikker montering af døre kan dørlukkere også udstyres med en magnetisk installation, der sikrer, at døren lukker igen efter en vis tid.
Røgdetektorer: Hvis dørlukkeren til døren er udstyret med magnetarrangement, kan det være godt også at investere i og forbinde dørlukkeren med røgdetektorer. I tilfælde af røg afbrydes den magnetiske opsætning og lader døren lukke.
Den bedste branddør i verden, med den sikreste lås i verden, beskytter ikke mod brand eller indbrud, hvis døren utilsigtet efterlades ved en fejl.

Montering af dørlukkere hos Beskyt

Døre, der er blevet efterladt åbne ved en fejl eller uagtsomhed, medfører en sikkerhedsrisiko, fordi uvedkommende så kan komme ind, for eksempel i en trappeopgang. Dørlukker er en enkel, men effektiv indbrudssikring. Dørlukkere til yderdøre forhindrer også døre i at puste sig op i hård vind og modvirker skader, når stormfloder griber døre.

Dørlukkere øger brandbeskyttelsen
Ud fra et brandsikringsmæssigt synspunkt er det vigtigt, at brandcellegrænser holdes lukkede, så spredningen af ​​en eventuel brand begrænses.

Ved af- og pålæsning af varer er det for eksempel almindeligt, at døre opsættes med en trækile, som så glemmes. På en brandadskillende dør kan dette være livstruende!

Har døren i stedet en dørlukker med mulighed for at sætte den op, kan døren stilles i åben position ved hjælp af en tidsindstillet magnetisk opsætning. Efter en vis tid lukkes døren. Dørlukket kan også tilsluttes røgdetektorer, som i tilfælde af brand slukker for magnetarrangementet og dørlukkeren lukker døren.

Behagelig og blød lukning med hjælp af en dørlukker eller dørpumpe

En dør der lukker blødt og pænt er at foretrække, både ud fra et trivsels- og vedligeholdelsesperspektiv. En stille lukning forstyrrer ikke opholds- eller arbejdsmiljøet. En blød lukning forlænger dørens levetid, da hængsler og karm ikke slides så meget.

 • Fordele ved automatiske dørlukkere
 • Lukker døre, der er blevet efterladt åbne ved en fejltagelse eller skødesløshed
 • Vedligeholder brandcellegrænser og brandsikring for flugtveje
 • Forlænger dørenes levetid
 • Forhindrer døre i at smække hårdt og giver et roligere miljø
 • Reducerer risikoen for klemskader
 • Modvirker skader, der kan opstå, når hård vind tager fat i døre
 • Forskellige typer dørlukkere
 • Indvendig dørlukker
 • Dørlukker til hoveddør
 • Standard dørlukker
 • Dørlukker med glideskinne
 • Forsænkede/skjulte dørlukkere
 • Korrekt indstillede dørlukkere


Det er vigtigt, at dørlukkerne er korrekt monteret og lukker døren på en blød og kontrolleret måde. Dørlukkere til yderdøre og indvendige døre kan justeres, så lukkekraft og hastighed passer til hvert unikt dørmiljø. Afhængigt af vinklen som døren er placeret i, kan dørlukkeren trække døren tilbage med forskellig kraft og forskellig hastighed. For eksempel. en lavere lukkehastighed anbefales ofte lige før døren lukker, for stille lukning og reduceret risiko for klemskader.

Dørlukkeren må ikke justeres, så døren bliver for langsom til at åbne eller lukker med for stor kraft. Ved forkert montering kan dørlukkere gøre mere skade end gavn. Især børn, handicappede og ældre kan blive generet, og komme til skade.

Vores låsesmede og elektrikere er vant til at montere dørlukkere. Det forekommer dagligt i vores arbejde i forskellige dørmiljøer.

Service af dørlukkere og dørpumpe

For at opretholde sikkerhedsniveauet er det vigtigt, at dørlukkere jævnligt kontrolleres af kyndige medarbejdere. Justering af lukning og eventuel montering skal kontrolleres, bevægelige dele skal holdes let smurt, tilspænding af skruer skal kontrolleres og slidte dele udskiftes.

Vil du være på den sikre side, anbefaler vi vores tilpassede serviceaftaler. Så er vedligeholdelsen ikke glemt, og sikkerheden og garantierne for dørbøjlerne opretholdes.

Kontakt Beskyt i København i dag, vi kommer gerne med forslag til en løsning

automatiske dørlukkere. Vi tilbyder fleksible og sikre dørlukkere i forskellige fabrikater til dine unikke kundebehov. Om det er en individuel dør du ønsker en dør tættere på, eller en smart helhedsløsning, hvor vi hjælper dig hele vejen fra design og planlægning, til levering, montering og løbende vedligeholdelse.

Dørlukkere fås til alle typer døre

 • Yderdøre
 • Indvendige døre
 • Indadgående og udvendige døre
 • Enkeltdøre og dobbeltdøre
 • Højrehængte og venstrehængte døre
 • Brand- og sikkerhedsdøre
 • Altan og terrassedøre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt låsesmed

Sådan Hjælper vi dig akut

Ring til os

Ring til os og vi sender dig en sms, som vi viderestiller til den låsesmed som bor i dit område.

Trin 01.
Låsesmed rykker ud

En af Beskyts dygtige lokale låsesmede nær dig kører ud til dig med det samme!

Trin 02.
Opgaven løses

Uanset om de er tale om en akut omkodning af lås eller en oplukning så løser låsesmeden opgaven akut,

Trin 03.
Afregning

Beskyt tager kontant eller bankoverførsel, du kan altid regne med at prisen er fair både overfor dig og låsesmeden

Trin 04.