Hvordan kan du bedst sikre dit hjem?

Spørgsmålet er simpelt der er nogle tiltag du kan tage selv og der er nogle tiltag som du bør tage hjælp til af eksperterne!

Den bedste beskyttelse er;

Sikkerhedsdøre har en karm af stål og selve døren består af en stålkerne, der er beklædt med træ. Det giver øget sikring på både låsen og selve døren.

Låsen i en sikkerhedsdør sidder fast i en karm af stål i stedet for træ, som ved en almindelig dør, hvilket gør det sværere at bryde op. Stålet i døren forhindrer samtidig, at tyven kan sparke døren op eller flække den med et hårdt skub.

Du går samtidig ikke på kompromis med designet. Sikkerhedsdøre er beklædt med træ, så det ligner en almindelig entredør, og du kan få sikkerhedsdøren i flere farver og designs, så du får en dør, der passer i dit hjem, lejlighed eller erhverv.

Sikrings vinduer Du kan nedsætte risikoen for indbrud i din bolig betragteligt ved at sikre dine vinduer. Hvis en indbrudstyv opdager, at det er svært at bryde ind gennem vinduer og døre, vil han ofte opgive. 

Jo flere ting du gør for at indbrudssikre din bolig, jo lavere risiko er der for at få indbrud.

Derfor er det vigtigt at sikre de fleste af boligens vinduer, især de steder, hvor tyven kan stå gemt for naboer og forbipasserende. Mange indbrud i ældre villaer begås eksempelvis via kældervinduer på husets bagside.

Der er mindre risiko for indbrud gennem vinduer på 1. eller 2. sal, hvis der ikke er fx en altan, som tyven kan stå på. Der er også mindre risiko for indbrud, hvis dine vinduer åbner indad, eller hvis dine vinduer er af nyere dato og i et design, hvor rammen sidder udenpå karmen. Men det er fornuftigt at kigge på alle vinduer, når du er i gang.

Tag hjælp af lokale låsesmede – de lokale hjerte!

Har du brug for en professionel låsesmed på Amager? Så kan Låsesmed Amager hjælpe. Deres låseservice står klar til at varetage dit problem i Tårnby, Kastrup, Dragør og Islands Brygge

Låsesmed Frederiksberg – Er en lokal låsesmed på Frederiksberg med konkurrencedygtige priser og med hurtig akut service. Har du smækket dig ude på Frb så kan de hjælpe

Ring til Låsesmed Nørrebro når du har akut behov for åbning af døre. De hjælper dig videre. Låsesmed Nørrebro yder en professionel og hurtig service for vores kunder. Kontakt dem nu. Høj kvalitet. Anbefalet af andre. Døgnvagt. Oplukning 24/7

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt låsesmed

Sådan Hjælper vi dig akut

Ring til os

Ring til os og vi sender dig en sms, som vi viderestiller til den låsesmed som bor i dit område.

Trin 01.
Låsesmed rykker ud

En af Beskyts dygtige lokale låsesmede nær dig kører ud til dig med det samme!

Trin 02.
Opgaven løses

Uanset om de er tale om en akut omkodning af lås eller en oplukning så løser låsesmeden opgaven akut,

Trin 03.
Afregning

Beskyt tager kontant eller bankoverførsel, du kan altid regne med at prisen er fair både overfor dig og låsesmeden

Trin 04.