Nøgleskab med kodelås, log og nøglebrik

Nøgleskab med kodelås, log og nøglebrik

Nøgleskab med kodelås, log og nøglebrik

Hvem har hvilken nøgle? Er alle nøgler returneret? Hvornår blev nøglen sidst brugt? Hvis det er spørgsmål, der stilles i din virksomhed, er et elektronisk nøgleskab med kodelås løsningen på dine nøgleproblemer.

Elektroniske nøgleskabe med kodelåse til personalet
Der er mange virksomheder, hvor personalet har adgang til forskellige nøgler. Det kan være i sundheds- og hjemmeplejen, hos ejendomsselskaber eller i bilbranchen; bilforhandler, biludlejning eller taxa. Selv på hoteller, industrier og politi udleveres nøgler hver dag. Skulle du miste kontrollen over nøglerne, er der risiko for både sikkerhed og store økonomiske værdier. Elektroniske nøgleskabe med kodelåse eller nøglebrikker hjælper med at holde orden på alle nøgler.

Fordele ved elektroniske nøgleskabe

Nedenfor kan du læse om de vigtigste fordele, som elektroniske nøgleskabe tilbyder i forhold til sikkerhed og funktionalitet.

Indtast kode eller brug nøglebrik for at hente nøglen
Med elektroniske nøgleskabe med kodelåse er det ikke muligt at hente en nøgle uden at identificere sig. Dette gøres ved, at personalet indtaster en kode eller bruger deres nøglebrik. På den måde kan du som arbejdsgiver med det samme se, hvem der har hentet hvilken nøgle.

Alle hændelser logges elektronisk i dit nøglestyringssystem. Når nogen åbner skabet, når en nøgle er plukket ud, og når skabet lukker f.eks.

Nøgleskabet styrer leveringen af ​​nøgler afhængigt af tidspunktet på dagen

Vi programmerer dit elektroniske nøgleskab, så aflevering og levering tilpasses dine tider. Måske skal der sendes en advarsel, hvis ikke alle nøgler returneres inden for en vis tid. Eller der kræves øget sikkerhed efter midnat, hvor både personlig kode og nøglebrik skal bruges.

Forskellige personer får forskellige tilladelser til nøglerne i skabet
Personale med forskellige ansvarsområder kan bruge et elektronisk nøgleskab til at få adgang til forskellige nøgler, som har forskellige tilladelser. Nøgleskabet, eller udvalgte nøgler, kan låses, fx når personalet stopper. Dog burde det måske være muligt for alle at returnere alles nøgler. Vi tilpasser dette helt efter dine ønsker.

Føler personalet sig overvåget?

Nogle gange bliver vi spurgt, om personalet, der skal bruge nøgleskabet, ikke føler sig overvåget, da kontrollen bliver så præcis. Men ofte er det faktisk det modsatte. Da alle hændelser logges med et elektronisk nøglehåndteringssystem, er det også medvirkende til, at personalet bliver renset for mistanke, da det tydeligt ses i systemet, hvem der havde hvilken nøgle, og hvem der ikke havde.

Nøgleskab med alkolås
For virksomheder i transportsektoren kan nøgleskabe være et alternativ til alkolåse i biler. Hos fx vognmænd eller taxaselskaber kan der udføres udåndingstest i forbindelse med nøgleafhentning, og der skal ikke være alkolås i alle biler.

Skalerbart nøglestyringssystem til store og små virksomheder

Vi tilbyder alt fra mindre elektroniske nøgleskabe med kodelåse til montering af store nøglehåndteringsrum med flere nøgleskabe, der er forbundet. For større virksomheder kan adgangen til hele nøglerummet styres med et adgangskontrolsystem med nøglebrik.

Køb af et elektronisk nøgleskab med kodelås – sådan fungerer det
Når vi udarbejder et nøglestyringssystem, er vi omhyggelige med at tilpasse det til dine behov. Monteringen udføres derefter af professionelt personale på stedet hos dig.

For at du derefter kan føle dig helt tryg ved, hvordan dit nøgleskab med kodelås fungerer, gennemfører vi træning med personalet hos dig, som skal bruge skabet og administrere nøglehåndteringen. Nogen tid efter installationen følger vi op på, hvordan du oplever din investering i højere nøglesikkerhed.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt låsesmed

Sådan Hjælper vi dig akut

Ring til os

Ring til os og vi sender dig en sms, som vi viderestiller til den låsesmed som bor i dit område.

Trin 01.
Låsesmed rykker ud

En af Beskyts dygtige lokale låsesmede nær dig kører ud til dig med det samme!

Trin 02.
Opgaven løses

Uanset om de er tale om en akut omkodning af lås eller en oplukning så løser låsesmeden opgaven akut,

Trin 03.
Afregning

Beskyt tager kontant eller bankoverførsel, du kan altid regne med at prisen er fair både overfor dig og låsesmeden

Trin 04.