Låsesmed Vanløse billig - Akut døgnvagt oplukning fra 495 kr

Elektroniske Låsesystemer og systemlåse

Elektroniske låsesystemer og systemlåse – standardnøgler med elektroniske fordele

I elektroniske låsesystemer og systemlåse er, som navnet antyder, mekaniske og elektroniske funktioner blevet kombineret i de samme cylindre. Du låser op ved hjælp af mekanikere, men nøglernes autoritet styres elektronisk i elektromekaniske låsesystemer.

Som bruger mærker du ingen forskel på et standard mekanisk låsesystem og et elektroniske låsesystemer og systemlåse låsesystem. Døren låses op med en nøgle, der sættes ind i en cylinder. Men udover at selve nøglen mekanisk skal passe i cylinderen, skal en datachip i nøglens greb også have den korrekte elektroniske kode. Ellers er det ikke muligt at låse op. Dette muliggør f.eks. låsning af mistede nøgler.

En fremragende mellem mulighed

elektroniske låsesystemer og systemlåse er et velegnet mellemalternativ til dig, der ikke har et komplet adgangskontrolsystem, men som ønsker flere elektroniske fordele, end et traditionelt mekanisk låsesystem kan give. Prismæssigt står det også mellem adgangskontrolsystemer og mekaniske låsesystemer under montering.

Elektroniske låsesystemer og systemlåse er sikre

Ud fra et sikkerhedssynspunkt er der mange fordele ved elektroniske låsesystemer og systemlåse .

Tabte nøgler kan nemt låses

Tabte nøgler i mekaniske låsesystemer er et sikkerhedsproblem. Når nøgler mistes, er det nødvendigt at skifte lås for at genvinde sikkerheden.

Der opstår dog problemer, når lejlighedsnøgler fungerer til flere døre end den enkelte lejlighed, såsom vaskerum og depotrum. Det er ofte ikke økonomisk forsvarligt at udskifte disse låse, hver gang en lejlighedsnøgle forsvinder. På trods af udskiftning af låsen i lejligheden fungerer den mistede nøgle til disse fællesarealer stadig. I de forkerte hænder kan det føre til kælderindbrud og andre ulovlige indbrud.

I elektroniske låsesystemer og systemlåse kan du nemt låse mistede nøgler og disse problemer er helt elimineret.

Adgangen kan styres og følges op efterfølgende

Adgang i elektromekaniske låsesystemer kan styres, så passage kun kan finde sted på bestemte dage eller på bestemte tidspunkter af døgnet. Det gør det fx nemmere, når håndværkere skal have midlertidig adgang til en ejendom. Du kan så udlevere en nøgle, der kun virker i den tid, håndværket er i gang.

Du kan også se hændelseslogs, hvor det er tydeligt, hvem der har passeret hvor, og hvornår. Dette kan være meget nyttigt i f.eks. kælderindbrud eller andre hændelser, du ønsker at følge op på.

Dobbelt verifikation giver dobbelt sikkerhed, som ved elektroniske låsesystemer og systemlåse 

I elektroniske låsesystemer og systemlåse verificeres låsning af en dør på to måder. Nøglen skal passe mekanisk i dørlåscylinderen. Nøglens datachip, som bærer den elektroniske kode, skal ligeledes matche med en kode i låsecylinderens chip. Først derefter kan døren låses/låses op.

Pointen med dette er, at det bliver praktisk talt umuligt at lave uautoriserede nøglekopier eller at manipulere låsene elektronisk. Dobbelt verifikation giver dobbelt sikkerhed!

elektroniske låsesystemer og systemlåses  låsecylindre er drevet af batterier (ASSA ABLOY CLIQ og Salto). Batterierne har lang levetid, og låsene advarer i god tid, inden der skal skiftes batteri. Udskiftning af batteri er let, og du kan gøre det selv. Har du ingen medarbejdere med det ansvar, eller bare vil undgå at tænke over det, tilbyder vi serviceaftaler. Så laver vi løbende servicebesøg, hvor funktionstest af hele låsesystemet indgår samt forebyggende batteriskift.

Der findes også elektroniske låsesystemer og systemlåse , der ikke drives af batterier (iLOQ). I stedet genererer de strøm fra den kinetiske energi, der opstår, når nøglen sættes i låsen. Her kræves ingen batterier eller kabler.

Fordele ved elektroniske låsesystemer og systemlåse

  • De er nemme at låse mistede nøgler
  • Nemme at tilpasse og ændre end mekaniske låsesystemer
  • Lavere installationsomkostninger end adgangskontrolsystemer
  • Det er muligt at kontrollere adgang baseret på tid
  • Nemt at give midlertidig adgang til lokaler, for eksempel til håndværkere
  • Muligt at se hændelseslogfiler (hvem har passeret hvor og hvornår)
  • Kan integreres med mekaniske låsesystemer
  • Kan integreres med adgangskontrolsystemer
  • elektromekanisk-las-iloq-c10s.10
  • Elektroniske låsesystemer og systemlåse er omkostningseffektive


Fra et økonomisk perspektiv er elektroniske låsesystemer og systemlåse nogle gange ideelle. Du kan drage fordel af mange fordele, som elektronik giver, men reducere omkostningerne ved at vedligeholde mekanikken i dørene, hvor behovet for elektronik er mindre.

Lavere installationsomkostninger end adgangskontrolsystemer

Ved installation af adgangskontrolsystemer kræves kabelføring mellem en kortlæser ved døren og centralenheden, som kommunikerer med en server, hvor adgangssystemets database er gemt.

elektroniske låsesystemer og systemlåse kræver ikke sådanne ledninger. Opdateringer af systemet foretages på stedet ved døren ved hjælp af en bærbar programmeringsenhed. Alternativt sendes informationen til læserne via chippen i nøglerne, hver gang nogen bruger deres nøgle i låsen.

Mere fleksible end mekaniske låsesystemer
I modsætning til mekaniske låsesystemer er det nemt at foretage ændringer i et elektroniske låsesystemer og systemlåse . Ved

ændre programmeringen i låsesystemet, kan samme låsecylinder genbruges, hvis behovene ændrer sig. På den måde undgår du dyre låseskift.

For eksempel kan byggepladsens konstruktionscylindre nemt omprogrammeres til lokale cylindre. Når behovet i rummet ændres, kan cylinderne igen skiftes til slutcylindre for beboerne i lejlighederne.

Mekaniske og elektroniske låsesystemer og systemlåse låsecylindre i samme låsesystem
Behovet for elektroniske låsefunktioner er ofte større i nogle døre end i andre. Fordelen ved elektroniske låsesystemer og systemlåse låsecylindre er, at de kan kombineres med almindelige mekaniske låsecylindre i et og samme låsesystem, med de samme nøgler (f.eks. ASSA CLIQ og Kaba Elolegic). Det vil så være en omkostningseffektiv løsning.

Passer i standard låsehuse

elektroniske låsesystemer og systemlåse låsecylindre er monteret i almindelige låsehuse, og der skal ikke ske skader på døren. (ASSA CLIQ og iLOQ) Montering i samme type låsehus gør det nemmere, selv når du ønsker at kombinere elektromekaniske låse med standard mekaniske låse.

Invester i elektroniske låsesystemer og systemlåse i dag

Vi tilbyder smarte og fleksible helhedsløsninger, hvor vi hjælper dig fra start til slut med projektering og planlægning, levering og montering samt løbende vedligeholdelse. Kontakt os i dag for mere information om alle fordelene ved elektromekaniske låsesystemer til din ejendom.

Vi tilbyder elektroniske låsesystemer og systemlåse af følgende mærker:

-iLOQ
-WISE
-KNX
-ASSA CLIQ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt låsesmed

Sådan Hjælper vi dig akut

Ring til os

Ring til os og vi sender dig en sms, som vi viderestiller til den låsesmed som bor i dit område.

Trin 01.
Låsesmed rykker ud

En af Beskyts dygtige lokale låsesmede nær dig kører ud til dig med det samme!

Trin 02.
Opgaven løses

Uanset om de er tale om en akut omkodning af lås eller en oplukning så løser låsesmeden opgaven akut,

Trin 03.
Afregning

Beskyt tager kontant eller bankoverførsel, du kan altid regne med at prisen er fair både overfor dig og låsesmeden

Trin 04.