Omodning af lås

Skal du bruge hjælp til en omkodning af lås? Ring eller læs mere her

Flere ydelser

Her bor vi

Robert jacobens vej 35

Kontakt@beskyt.dk

Døgnservice 24/7

Vi tilbyder døgnservice 24 timer i døgnet til både privat og erhverv, skal du bruge en sikkerheds tekniker (låsesmed/elektriker) akut, ring nu;

Låsesmed København

Omkodning af lås

Overvejer du en omkodning af nuværende låse? Dette er oplagte at starte med, hvis du fx har tabt en eller flere nøgler eller måske ønsker at have kontrol på om du er den eneste der har en nøgle. Den  eneste måde at få svar på dette er at lave en omkodning af lås, som faktisk er et for en låsesmed et lille, men betydende indgreb, der laves på din nuværende lås. Det der vil ske er at dine gamle nøgler nu udelukkes fuldstændigt fra din låse. Der findes X antal situationer, der kan komme et behov af at få omstille eller omkodet nuværende låse, typiske tilfældene er:

  • Du har lige flyttet
  • Du har lånet ud nøgler til mange personer
  • Du har fået stjålet dine nøgler

Disse tilfælde er de mest almindelige, som skaber et behov for en eller flere omkodninger af lås. Alt  dette er selvfølgelig afhængigt af enhver enkelt situationen, låsesmeden ved at det oftest er ved et tyveri, at omkodning af lås behovet størst og mest akut. Uanset årsag bør man sørge for en omkodning af lås, hvis du har en er usikkerhed i forhold til dine nøgler.

Har du blevet ramt af tyveri, derfor skal du omkode dine lås

Mange personer kan opleve, desværre at blive ramt af tyveri og  få stjålet en taske eller en jakke på arbejde, der hjemme eller  på en tyr i byen. Ved alle disse forskellige tilfælde anbefaler vores låsesmed  at få omkode sine låsene hurtigst muligt, dette fordi at tyven ved  på grund af din taskes eller  din jakken indhold, fx navn adresse osv på dit id kort. Dette kan lede til at tyven vil få mere ud af sin fangst og er derfor nu potentielt blevet starten kædereaktion kriminelle handlinger, som for dig kan betyde, at nu både hjem, bil og cykel bliver tyves næste tiltag, og hvis tyven har dine nøgler og stjåler de ting med dem så vil din forsikring ikke heller dække. Derfor lægger vores låsesmede så stor vægt på at du lige så snart opdaget at dine nøgler i en tyvs hænder, så hurtigst muligt kontakt Beskyt.dk’s låsesmed og få omkodet dine låse.

Undgå det værste få hjælp af en dygtig låsesmed idag 

Det absolut værste scenarie er nu, at der faktisk sker hurtige tiltag af tyven så som indbrud nu med dine stjålne nøgler, som nu ikke viser tegn på noget indbrud hvis de bliver brugt. I disse tilfælde så vil du står du i en rigtig kritisk situation i forhold dit forsikringsselskab, da du nu ikke kan bevise for den at du har blevet ramt af et indbrud. og man vil ni sandsynligvis selv skulle stå til ansvar for, at man ikke fik omkodet sine låse om, straks man konstaterede, at nøglerne var stjålet.

 

omkodning af lås

Sikre dit hjem med hjælp af en sikkerheds tekniker

Hvad koster det at få udført en omkodning af lås?

Prisen på hvad en omkodning af lås koster, afhænger flere forskellige faktorer. Men typisk så starter en pris på omkodning af lås ved 500 kr . Først så er antallet og hvor mange låse den største faktor på hvad en omkodning af lås vil koste dig. 

Nogle lås kræver to om kodninger en inde- og ve dette tilfælde så er det to omkodning af låse som skal udføres selvom de bare virker til at være en. Hvert eneste sted, som nøglen skal indføres, er en omkodning af lås, hos de fleste låsesmede er det første omkodning af lås som bliver den dyreste, kørsel og tidforbrug til og fra er en del af arbejdslønnen. Derfor så er det naturligvis billigere med de efterfølgende omkodninger af låse.

Antallet af nøgler som du ønsker har også en større betydelse for hvad prisen ender på, ligesom hvilken dag i ugen det er  og tidspunktet på døgnet vil også afgøre prisen. At få udført en omkodning af lås er for en låsesmed et relativt lille indgreb, som ikke koster særlig meget i forhold til hvor meget sikkerhed du har at vinde på det. 

Hvis du alligevel stadigt er i tvivl om, at en omkodning af låse er muligt og du derfor ønsker  rådgivning eller tilbud på omkodning af låse, ring til os og send nogle billeder så giver vores låsesmede dig en fast pris! 

Brug for rådgivning? Ring nu